Stromen

in evenwicht

Over mijzelf

Over Mijzelf

Ik stel me even voor: ik ben Yvon van der Meer. Kenmerken van mij zijn: enthousiasme, gedrevenheid in de doelen die ik wil halen, intens houden van alles wat om me heen is.
De laatste 15 jaar kreeg ik een groeiende behoefte om meer prioriteit aan de dingen te gaan geven die alleen mijn hart vullen. Buiten degenen die ik lief heb, zijn de natuur, mensen, dieren, kunst en poëzie de elementen die mij elk moment beroeren en bezig houden.

Vanuit deze liefde en de behoefte om boodschapper te zijn over de liefdevolle eenheid tussen de kosmische Energieën en onszelf, ben ik als niet-helderziende begonnen met de Aura- en Chakrafotografie als hulpmiddel om dit uit te dragen.
Gaandeweg ontdekte ik de enorme invloed van de aura- en de chakrawerking (de energieverdeling) op ons lichamelijk, mentaal en spirituele welzijn.

Mijn uitdaging is om de aura- en chakrawerking en daarmee de manier waarop wij in het leven staan en er mee omgaan, zo concreet mogelijk uit te leggen en er over te schrijven en adviseren, waarbij ik dankbaar gebruik mag maken van de Wijsheid en de Liefde van ‘de Andere Kant’.