Stromen

in evenwicht

Zijn Indigo mensen en kindermensen zo speciaal?

(Deel 2 op 30-3)

Strijk en zet. Zo vaak als ik een glunderend gezicht zie tijdens mijn technische metingen als er veel indigo in je uitstraling zit. Want indigo, zo associeert men, betekent Hoger, goddelijk, devine. Maar of dat dat treetje hoger is? 

Om er achter te komen of dit een terechte aanname is, gaan we een paar feiten op een rij zetten.
De uitleg kent meerdere dimensies, daarom wordt het een “vervolg-column” in twee delen. Nu de eerste.

Indigo persoonlijkheid
De verhalen er omheen variëren. Van zeer hooggevoelig, bijna het Kundaliniproces afgerond, tot en met labels als ADHD. Deze ellende in onduidelijkheid en daardoor in verwachtingen en de manier waarop je er mee omgaat (!!) heeft te maken met de mystiek, de mythe die om het woord “indigo” is  gaan hangen.

“Indigo kinderen” is nu helemaal een hype. Ik merk om me heen dat er een echte technische definitie ontbreekt waardoor er in de advisering vanuit verschillende overtuigingen en in zeer goede bedoelingen, dat is absoluut waar, niet altijd de juiste accenten worden gelegd in de begeleiding van die kinderen. Want wat je niet weet, daar kun je ook geen rekening meee houden.

Ik heb het boek van mijn grote leermeester en aurapapa Willem Hendrik Gmelig Meijling er eens bijgehaald. Hij deed immers tot aan zijn dood in 1975 helderziende onderzoeken op auragebied. Wim, zoals ik hem mag noemen, was alles en kon alles waar je het woord ‘helder’ voor kunt zetten in de spirituele betekenis. Ontelbare experimenten heeft hij gedaan.  Wat schrijft hij hierover als super kenner en wat kan ik daaraan toevoegen met de concrete kennis van mijn technische metingen en analyses?

Na veel geblader en tot mijn verbijstering vind ik het woord “indigo” zelfs niet in zijn boek genoemd! Wel blauw, maar ja blauw vinden we niet echt mystiek. De uitdrukking “indigo persoonlijkheden” als omschrijving van buitenproportionele spirituele mensen is dus een mode-uitdrukking. Maar zoals er in elk verhaal een kern van waarheid in zit, zit dat ook hierin. En dat kunnen we gelukkig technisch meten.

Myrthel indigoTerug naar Wim. In zijn materiaal dat ik heb  mogen erven van een vriend van hem, zie ik geregeld wel veel indigo in de schilderijen die hij maakte, om weer te geven wat hij tijdens zijn experimenten waarnam. Bij mensen waar veel indigo omheen hangt, voegt hij toe dat deze “geestelijk hoogstaand zijn”.

In mijn technische metingen worden de energiestromingen en –frequenties via de huid gemeten. Ook de intensiteiten. En wanneer daar veel indigo bij geregistreerd wordt, dan blijken dat korte golftrillingen te zijn, de energie die je gebruikt voor je gevoelsmatig functioneren. De lichtfrequentie indigo wijst op verwerking van deze kracht op vooral intuïtief niveau.

Bingo!! Dat klopt dus, dat mensen met veel indigo de POTENTIE hebben intuïtieve gevoelsmensen te zijn.

Althans…. Dat hangt af van op welk niveau je deze indigo kracht gaat gebruiken. Want daar staat of valt alles mee.

Deel 2 volgende column van deze tweeluik.

FacebookLikeBox