Stromen

in evenwicht

Chakra's

Wat zijn chakra's

Zoals u een zenuwstelsel heeft en een bloedcirculatiesysteem, zo wordt de energie ook verplaatst in uw lichaam. Dat gebeurt via de chakra’s: onzichtbare, maar wel te meten, energietandraderen.
De hoofdkleur van uw complete energiehuishouding geeft aan welk type persoon u op dat moment bent. Deze hoofdkleur kan langere tijd dezelfde blijven.
Er zijn zeven hoofdchakra’s die elk een bepaald lichaamsgebied vertegenwoordigen en die na meting met de handsensor door vorm en kleur op de foto aangeven waar uw energieveld wel of niet goed circuleert.

WAT BETEKENEN DE KLEUREN EN VORMEN?
Iedere aurakleur heeft een eigen trillingsfrequentie en is verbonden met verschillende chakra’s of energiecentra in uw lichaam. Uw kleuren worden gevormd door uw lichamelijke, mentale, emotionele en spirituele toestand. Iedere kleur heeft een unieke betekenis. De ene kleur is daarom net zo belangrijk als de andere kleur. En de ene kleur is niet beter of slechter dan een andere kleur.
 
CHAKRA’S VERDELEN DE ENERGIE NAAR ONS LICHAAM, DENKEN EN VOELEN
De energie die aangetrokken wordt uit het licht op verschillend trillingsfrequentieniveau, wordt door de Chakra’s verdeeld naar het lichaam, de endocriene klieren (waar de hormoonaanmaak plaats vindt), ons denkmechanisme en ons voelmechanisme.

HOE ZIEN ZE ER UIT, DIE CHAKRA’S
De hoofdchakra’s of energiecentra worden op de Chakra afbeelding van ons geavanceerde foto- videosysteem weergegeven in het midden rond de ruggengraat. Een Chakra ziet er in het ‘echt’ uit als een trechter. Op de foto echter weerspiegelt de vorm, grootte en intensiteit van de kleur van elke Chakra de verschillende fysieke, emotionele, mentale en spirituele toestanden binnen de aura.
Ronde chakra’s laten een gebalanceerd energiecentrum of –systeem zien.
Niet ronde, troebele chakra’s laten een onbalans zien in de energiecentra.

FacebookLikeBox