Stromen

in evenwicht

Aura's

Wat zijn Aura's en Wat vertelt uw aura?

Ik weet zeker dat u al eens een aura gevoeld heeft!
Wanneer u iemand voor de eerste keer ontmoet voelt u dat op dat allereerste moment: je vindt iemand meteen aardig of niet, je voelt je prettig bij die persoon – of niet… We voelen elkaars energieën, want iedereen heeft een eigen energieveld om het lichaam. Wij leven van en met energie en licht!

Dit energieveld, auraveld, omringt elk levend wezen. Het trilt op verschillende frequenties en weerspiegelt de stand van zaken van uw lichaam, geest en innerlijk.

Met aurafotografie worden door een hypergevoelige handsensor de energiepunten in uw hand gemeten. In de handen bevinden zich namelijk de meridianen waar energie doorheen stroomt en ook bijvoorbeeld de acupunctuur- en acupressuurpunten. Allen staan in verband met het functioneren van uw lichaam, geest en innerlijk. Uw hand is dus eigenlijk uw persoonlijkheidsspiegel…

Met het allernieuwste moderne systeem op dit gebied worden de energietrillingen in uw hand door de computer vertaald in spectrum(licht)kleuren. Deze kleuren worden op een foto vastgelegd. Die kleuren variëren van dieprood naar lavendel/wit.
Iedere kleur heeft een unieke betekenis. De ene kleur is daarom net zo belangrijk als de andere kleur. En de ene kleur is niet beter of slechter dan een andere kleur.

U ziet uzelf op de foto met de verschillende energieën om u heen weergegeven in kleuren als een soort cocon: UW AURA... U kunt naar uw eigen aurapatronen meekijken via een scherm.

FacebookLikeBox