Stromen

in evenwicht

Workshops

De Kracht van de Positieve Gedachte

Workshop van 1 dag - Yvon van der Meer

Het zal toch wel niet lukken’, of ‘Ik weet niet of ik dat aan kan…’

Wie kent niet dat soort gedachten. En als je die gedachten krijgt dan zakt de moed je al bij voorbaat in de schoenen. Weet je wel dat dingen veel sneller slagen vanuit innerlijke positiviteit? En dat je dus de kans van slagen voor een groter gedeelte dan je denkt, zèlf in de hand hebt? In deze cursus gaan we concreet in op de capaciteit van de positieve gedachte: wat het is, hoe het functioneert, waar het vandaan kan komen en hoe we onze krachten in positieve zin kunnen beïnvloeden en groter maken.

We maken het concreet:

Schilderijen
Zweverig? Nee hoor, aan de hand van onder andere – in trance vervaardigde – schilderijen (boodschappen van de Andere Kant) en de uitleg daarvan krijgen we letterlijk een goed beeld waar de kracht van de positiviteit over gaat.

Aura- en Chakrawerking
Om überhaupt concreet inzicht te krijgen in wat onze krachten zijn en hoe we er mee omgaan op dit moment, is het nodig te weten hoe en welke energieën wij ontvangen, hoe ze in ons verwerkt worden en wat onze uitstraling is. Het analyseren van aura’s en de werking van chakra’s zal daarom in de eerste avond aan bod komen.
Om dit helder te verduidelijken wordt gebruik gemaakt van een geavanceerde technische methode om aura’s en chakrawerkingen fotografisch en via video vast te leggen.

FacebookLikeBox