Stromen

in evenwicht

Workshops

Kracht en Uitstraling van je Handen

handenWorkshop van 1 dag - een samenwerking van:

Roos van den Berg, gecertificeerd en ervaren Reikispecialist -  Master, Quantum Toucher en Holistisch werker ondergetekende Yvon van der Meer, aura-chakra-Energie video-foto, analist, reader en auteur.


Een afwisselende dag!
De hand is de spiegel van jezelf. In de hand valt veel te lezen. Levenslijnen, vorm van de binnenhand, stand van de vingers. En alles heeft zijn verhaal, Handlezers zijn er door de eeuwen heen al geweest.

Maar handen geven niet alleen informatie, zij hebben ook kracht En uitstraling. Chakra’s zijn verbonden aan handen. Een hand kent ook zijn aura, zijn energiekernen in de uitstraling. Vingers hebben grote krachten. De uitstraling vanuit de vingertoppen kunnen gericht genezend werken.
In deze workshop gaan we op verschillende manieren aan de slag met het je bewust worden van de kracht van handen. Vooraf wordt van iedereen een Aura/Chakrafoto gemaakt en kort geanalyseerd.

 Voor de lunch:
korte informatielezing met tijdloos beeldmateriaal van de uitkomsten van experimenten met uitstraling van handen van magnetiseur en helderziende W.H. Gmelig Meijling, die hij deed in samenwerking met zijn kosmische controller.

Oefeningen om aura en chakra’s te voelen.

worksh6Na de lunch:
Uitstralings-oefeningen en informatie over werken met voetchakra’s, drukpunten, magnetiseren, reiki, werken met concentratie van eigen gedachtenkracht samen met Spirits, Soul Body Fusion enz.. De verschillen tussen de methodieken worden zo duidelijk.

Het werken met jouw energie voor anderen heeft ook effect op jezelf. Daarom sluiten we af met een 2e Aura/Chakrafoto.

Wanneer: vrijdag 5 september2014

Tijd: 10 tot 17 uur
Waar: Centrum Noorderlicht, Horst 96, Geldrop
Info. en opgave interesse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

FacebookLikeBox