Stromen

in evenwicht

Lezingen en presentaties

Een overzicht van lezingen en presentaties. Informatie over wanneer en waar vindt u in de agenda. Heeft u zelf interesse voor deze lezing? Neem dan svp contact met ons op. Telefoon 06 - 110 459 06.

Indaling en Incarnatie

Lezing: Een heldere blik op: Indaling en Incarnatie

Spreker: Yvon van der Meer

Hoe gaat dat, als een ‘ego’, jouw bron of kern, van plan is zich te settelen in een aanstaand moederlichaam?

Is er concurrentie, hoe weet je welke plek voor jou is. En hoe gaat die indaling nou eigenlijk precies vanuit de kosmos naar de moeder? Hoe dalen tweelingen in en wat gebeurt er in een aura en daarom heen als het mis gaat met de indaling?

Wat gebeurt er in de aura van de moeder tijdens het proces? Hoe incarneren wij?

Ondermeer Wim Gmelig Meijling heeft hierover voor ons prachtige beelden / geschilderde tekeningen achtergelaten vanuit zijn helderziende waarnemingen.
Zo kunnen wij deze avond met deze en andere info zo letterlijk mogelijk op beeld het proces van indaling en incarnatie inclusief symbolische kosmische en andere tekens zien.

Tevens wordt er inzicht gegeven in hoe andere volkeren indaling en inarnatie in hun cultuur hebben opgenomen.

Vrijdag 28 maart, aanvang 20.00 uur.

Kosten: € 15.

Opgave kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. : of bellen kan ook: 06 110 459 06

 

Aardse energieën voor onze Zielsontwikkeling

Lezing: Aardse energieën voor onze Zielsontwikkeling

Spreker: Yvon van der Meer

Waarom zitten we eigenlijk niet op Pluto? Of op een of ander melkwegstelsel? Of maken we ons niet dienstbaar ergens anders in de Kosmos?
In deze lezing wordt geprobeerd op een concrete manier te kijken naar welke aards gebonden energieën wij willen ontvangen en hoe het zou kunnen zijn dat wij ook en juist ààrdse energieën nodig hebben om een stukje verder op onze Kosmische weg te komen.
Om het nog concreter te maken gaan we van een paar ‘vrijwilligers’ een Aura/Chakrafoto maken waarop we de energieverdeling op foto zien. Aan de hand hiervan kunnen ook onze ‘levenslessen’ duidelijker worden. EN natuurlijk omgezet worden in daden ….
Praktische daden ten behoeve van onze innerlijke verrijking.
Het gebruik van aardse energieën voor je zielsontwikkeling doen we niet alleen. Er zal dan ook kort worden stilgestaan bij de rol van de Spirits en Engelen bij onze ontwikkeling.
Yvon van der Meer is Aura/chakra analist, reader, kleurenlicht therapeut, ‘Boodschapper’ en maakt bewust en dankbaar gebruik van de hulp van de Andere Kant.

Ouder worden met meer energie

Lezing: Ouder worden met meer energie
(Tijdens de lezing mag iedereen zijn/haar energieverdeling letterlijk even op de video zien)

Spreker: Yvon van der Meer

Ouder worden is een rijk gebeuren. Je wordt steeds meer vervuld van levenservaring en dus ook wijsheid. Je krijgt vaak een groeiende behoefte om mensen met raad en daad bij te staan.
Er komt meer ruimte in je ‘agenda’ en er ‘moet’ niet zoveel meer. Althans, je krijgt meer de gelegenheid die keuze te maken.
Voor iedereen is deze beleving en de werkelijkheid anders.
Wat voor iedereen wel geldt is dat als je ouder wordt ook het proces van het rijper worden van je lichaam begint.
Kleine kwaaltjes steken de kop op, je voelt je sneller vermoeid. De snelheid gaat er een beetje ‘uit’.
Dit heeft weer gevolgen voor ons functioneren: je voelt je sneller wat depri, het slapen gaat wat moeizamer enz.
De energie die je hebt om te kunnen functioneren op lichamelijk en geestelijk gebied, wordt met het ouder worden wel eens wat onregelmatiger verdeeld. En om je lekker in je vel en meer in balans te voelen, is een goede energieverdeling superbelangrijk!
De verdeling van onze energie kunnen we beïnvloeden. En daar gaat deze lezing over.
Wat is eigenlijk precies ‘energie’. Waar komt de energie vandaan? Hoe verdeelt het lichaam dat? Wat kunnen we er aan doen om de energie beter te gebruiken?

FacebookLikeBox