Stromen

in evenwicht

Boek: "Aura's opgehelderd": over de onderhuidse energiestromen !

Na 8 jaar en vele vele analyses heb ik de resultaten van de technische energiemetingen in en rond de aura, neer kunnen leggen in het concrete Aura boek. Voor beginners en gevorderden!
Het behandelt tevens kleurenleer: de effecten van kleurlicht en pigmentkleuren op jouw eigen energie en omgeving. Veel vragen worden hiermee beantwoord.

ISBN:9789460150937
NU VERSCHENEN
Uitgever:Uitgeverij Akasha
Uitvoering: Met harde kaft, VOLLEDIG GEÏLLUSTREERD Pag's:  208
Met een leuk persoonlijk dank presentje ? : bestel dan via de mail:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Aura’s zijn voor veel mensen onzichtbaar en ontastbaar en daarom berust de meeste kennis over aura’s op waarnemingen van degenen die wel aura’s kunnen zien en voelen. Tegenwoordig zijn er echter technieken om aura’s voor iedereen zichtbaar te maken.

In dit boek worden resultaten van technische aurametingen gekoppeld aan de heersende opvattingen over aura’s. Zo worden misverstanden rechtgezet, die soms al jarenlang bestaan.

De aura is de uitstraling die een ander voelt, maar de aura is ook het beeldscherm van je gezondheid, wie je bent en wat je kunt. Inzicht in je aura en daarmee in je energiestromingen geeft dus ook inzicht in je gezondheid en persoonlijke krachten. Daarom is de concrete informatie die we uit aurametingen kunnen krijgen zo belangrijk.

Alle aspecten van de aura komen in dit boek aan de orde, zoals de opbouw en vorm van de aura, het versterken van de energie, de 7 auralichamen, zwarte gaten in de aura en omgaan met energieën van buitenaf, de relatie met e gezondheid. Zo geeft dit boek een beeld van de huidige stand van zaken van de kennis over aura’s.

Yvon van der Meer doet energiemetingen met geavanceerde apparatuur die is ontwikkeld voor Amerikaanse faculteiten van energiewetenschappen. Met haar no-nonsense-benadering maakt zij de informatie over aura’s concreet.